Groei ontstaat veelal door problemen die op je weg komen, ze leveren de stapstenen om verder te komen

Mensen leren veel op school maar helaas niet hoe om te gaan met zichzelf en gevoelens

In moeilijke periodes van ons leven beschermen we onszelf met mechanismes die in latere periodes juist weer moeilijkheden creeëren

Bestaan is een feit, leven is een kunst. Ons werkelijke pad in dit leven is van angst tot liefde te komen (F. Lenoir)

Psychologenpraktijk Leo Zeelenberg

Reacties van clienten (meer reviews op: https://www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/psycholoog-zeelenberg-l-w-327668)

 

Fijne rustige praktijk waar ik mij altijd veilig genoeg voelde om mijn verhaal te doen. De gesprekken waren erg verhelderend en gaven mij sneller dan verwacht meer inzicht in mijzelf en mijn situatie. Inmiddels ben ik alweer een tijdje klaar met de behandeling, maar gelukkig heb ik wat dingen geleerd (relativeren) die ik zelf kan toepassen als het weer even wat minder goed gaat. Ik had van tevoren niet gedacht dat alles zo snel beter zou gaan. Tegenwoordig sta ik bijna iedere dag weer op met de gedachte: "ik ga er weer wat van maken vandaag!" Bedankt!
S.B. vr 25 jr 

 

Leo stelt de juiste vragen om de problematiek goed in kaart te brengen. Dankzij zijn scherpe analyse heeft hij mij in een paar sessies op het goede spoor gezet waardoor ik weer lekker in m'n vel zit.
J.M. man 47 jr

 

Ik liep al tijden tegen obstakels vanuit mijn jeugd op. Door de vragen die Leo stelde voelde ik me eindelijk echt begrepen wat direct een heel vertrouwd gevoel gaf.  Door zijn pragmatische manier van werken heeft hij in 9 sessies deze obstakels afgebroken en een nieuwe weg voor mij geopend. Ik voel me nu een ander mens.
M.R. vrouw 47 jr 

 

Naar aanleiding van studieproblemen ben ik bij Leo Zeelenberg terecht gekomen. Met behulp van zijn therapie heb ik beter inzicht gekregen in de aard van mijn problemen. Bovendien heeft hij me meditatie geadviseerd, waardoor ik de situatie nu veel beter onder controle heb en eindelijk effectief kan studeren.
R.A. man 25 jr

 

Ik kwam bij je vanwege een burn-out. Heel sceptisch want ik geloofde niet in psychologie. Mijn mening daarover heb ik inmiddels 360 graden bijgesteld. Eigenlijk zou iedereen eens op die manier in de spiegel moeten kijken! Volgens mij had je al vrij snel door dat de burn-out niet het enige probleem was. Ik ben heel erg dankbaar voor de gesprekken die we hebben gehad. Het was de manier om mij €œzinvol€ aan het denken te zetten en van het piekeren af te helpen. Jou manier van werken is rustig, wekt vertrouwen en straalt professionaliteit uit. Kenmerken waar ik veel waarde aan hecht en toen ook vreselijk veel behoefte aan had. Je hebt me geleerd om weer bij mijn emoties te komen en te luisteren naar mijn gevoel. Belangrijker misschien nog wel is dat ik weer heb geleerd om die emoties en gevoelens ook te uiten. Dat waren moeilijke sessies maar zeer waardevol en alleen maar mogelijk vanwege de rust, het vertrouwen en professionele manier van werken. Er is daardoor een proces opgang gekomen waardoor ik steeds steviger in mijn schoenen kwam te staan. Ik heb mezelf weer terug gevonden en heb mijn leven opgepakt. Dat is zeker anders dan het daarvoor was, maar niet minder mooi. Ik heb veel meer energie, leef nu veel bewuster en kan weer genieten. Ik ben een blij mens. Bedankt!
J.W.C  man 41 jr