Groei ontstaat veelal door problemen die op je weg komen, ze leveren de stapstenen om verder te komen

Mensen leren veel op school maar helaas niet hoe om te gaan met zichzelf en gevoelens

In moeilijke periodes van ons leven beschermen we onszelf met mechanismes die in latere periodes juist weer moeilijkheden creeëren

Bestaan is een feit, leven is een kunst. Ons werkelijke pad in dit leven is van angst tot liefde te komen (F. Lenoir)

Psychologenpraktijk Leo Zeelenberg

Mijn kwalificaties en opleidingen

 

kwalificaties

opleidingen

Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1960, en heb twee kinderen (1984 en 1987). Voordat ik in de therapiewereld kwam werkte ik in de Vrije School, bij elkaar 6 jaar ( in Nijmegen en Tiel). De eerste stap naar de therapie was een opleiding regressietherapie bij de SRN (NVRT). In die zelfde tijd heb ik ook cursussen 'intuïtieve ontwikkeling' gevolgd. Na de studie regressietherapie  ben ik psychologie gaan studeren in 1990. Drie jaar later was ik daarmee klaar. Daarna ben ik gaan werken in een gesloten Rijksinrichting voor jongeren, eerst als groepsleider later als beleidsmedewerker. Daarnaast werkte ik in mijn eigen praktijk. In 1999 kwam ik in de overgangsregeling voor GZ-psychologen terecht en heb in 2 jaar tijd de postdoctorale opleidingen voor de titel GZ-psycholoog gedaan.

Vanaf juli 2000 tot september 2002 heb ik vier dagen in een eerstelijnspsychologenpraktijk in Almere gewerkt en een dag voor mijzelf. In die periode heb ik mijn registratie als eerstelijnspsycholoog gehaald. In september 2002 ben ik gestart met een praktijk in Soesterberg en sinds december 2009 ben ik met de praktijk verhuisd naar Amersfoort.