Groei ontstaat veelal door problemen die op je weg komen, ze leveren de stapstenen om verder te komen

Mensen leren veel op school maar helaas niet hoe om te gaan met zichzelf en gevoelens

In moeilijke periodes van ons leven beschermen we onszelf met mechanismes die in latere periodes juist weer moeilijkheden creeëren

Bestaan is een feit, leven is een kunst. Ons werkelijke pad in dit leven is van angst tot liefde te komen (F. Lenoir)

Psychologenpraktijk Leo Zeelenberg

Aanmelding


Je kunt je telefonisch (0612136349) of via de email (leozeelenberg@gmail.com) aanmelden en een afspraak maken voor een intake. Dat kan op alle tijden, als het niet uitkomt neem ik niet op en andersom wel. Daarbij hoef je geen uitleg te geven van het doel of probleem tenzij de situatie precair is en er een crisis is die niet even kan wachten.

De wachttijd is momenteel 13 weken,  (laatste update (18-04-2024) 

 Indien je het via de verzekering wilt laten lopen zorg dan voor een verwijsbrief van de huisarts die gedateerd is voor de intake. Ik heb met bijna alle verzekeringen een traject (behalve met Ditzo en Caresq) en het maakt voor de behandeling niet uit bij welke verzekering je bent, ook niet voor de wachttijd. Tussen intake en behandeling zit 2 a 3 weken tenzij je direct bij aanmelding ook een vervolgafspraak maakt dan kan het de week erna al zijn. 

(Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. De zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen))

Er is geen eigen bijdrage maar het valt wel onder het eigen risico (385 in 2022). Indien je in 2021 start met een traject dat doorloopt in 2022 krijg je twee keer je eigen bijdrage.

Houd rekening met het volgende: Een verzuimde intake of verzuimde vervolgsessies worden bij jezelf in rekening gebracht.